Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2015 kaza yaptım ve başıma gelen talihsizlikler
#1

Merhaba GMK kardeşlerim .

Çok aktif olmasada vakit buldukça toplantılara gelmeye calisirdim. Honda 600 rr limited edition motorum vardı belki tanıyan gorenleriniz vardır . Başlıkta belirttigim gibi kaza ve sonrası başıma gelen olayları size kısaca yazmak istedim . kim bilir belki birine tecrübe olmuş olurum

2015 ocak 19 da talihsiz bi kaza geçirdim . Kaza hemen sonrası yoldan geçen bir kurye arkadaş olayı gördüğünü senin bir suçun olmadığını ve mahkemede bsna yardimci olacağını söyledi ve tel numarasini verdi . kolum ve ayağımda yaralar vardı çok şükür çok büyük bir şey olmadı . Hastaneden taburcu olduktan sonra bu arkadaşı aradım . Gebze de buluştuk avukata falan gittik akıl aldık mahkemede de bana şahitlik yapacağını söyledi. Bende eyw dedim bu kadar yardimci oldun (servisi varmış ) al makinayi topla dedim . Kaza psikolojisi hayatta ilk defa kaza yaptım ve o pisikoloji ile makinayi verdim abisi ile beraber isletiyorlar sevisi. O saatten sonra abisi ile muhattap olmaya başladım . Oda konuşmaları olsun davranışı samimiyet i bana güven vermişti . Neyse Şubat başları sanırım makinayi verdim . 2 hafta sonra aradım bana yaklaşık 3.5 bln tl masraf çıkardı 15 gün arayla parayi yolladım . Extra lastik vs şeyler alıp dükkana yolladım . ( dukkan ist bahçe evlerde ) aradan 1 2 3 4 derken 5 ay kadar süre geçti . Bu süre zarfında beni türkü türlü bahaneler le oylamaya başladı . Sonradan araya adam sokup motoru zor bela aldım . Ama 1 yıl oldu verdiğim parayi alamadım malesef . İyi niyetimiz başımıza böyle şeyler getiriyor malesef . Adamlarda pislik ne yaparım bilemiyorum . Yine görüş ve önerilerinizi bekliyorum . yine gerekli olursa olayı detaylı ca anlayabilir im tskler zaman ayırdığınız için
Ara
Cevapla
#2

Ćok geçmiş olsun yine ucuz yırtmışsın

Her şeyi sev fakat her şeyden önce seni seveni sev. Sevki, sana verilen sevginin değerini bilesin
Ara
Cevapla
#3

Merhaba,
Sen mahkeme için şikayetçi ol. Dava uzun sürer ama olsun ya ceza alır yada para cezası öder. Mahkeme olduğunda en azından korkup paranı verebilir.
Ara
Cevapla
#4

(01-04-2016, 08:29 PM)g_okhan__ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Merhaba,
Sen mahkeme için şikayetçi ol. Dava uzun sürer ama olsun ya ceza alır yada para cezası öder. Mahkeme olduğunda en azından korkup paranı verebilir.
Mahkeme işini çok düşündüm yanlız makum avukat masraflari hiç ugrasmak içimden gelmiyor
Ara
Cevapla
#5

Öncelikle geçmiş olsun dostum bende kaza yapmıştım ufak çaplı ama kaza yaptığımız abi yüzde yüz kusurlu çıktı ve sigortadan yapıldı motor, halen daha görüşürüz çok iyi niyetli bir abimiz neyse bunu geçelim kardeşim sen neden hondanın servisine motorunu götürmedin fiyat anlamında belki pahalı olabilir ama kurumsal bir kimliği var ve tamiratını hertürlü yaparlardı. Yani evrak işleri olsun hertürlü şey sisteme girilmekte ve mağdur olduğunda hertürlü hakkını geri alırsın normal piyasaya göre servisler pahalı ama sonuçta garanti veren kurumlar benim fikrim bu yönde..

Honda Kalbim Hep Onda !! :tamam:
160111131835|hondaimza.jpg
Cevapla
#6

(01-04-2016, 10:19 PM)selcukkalaycioglu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Öncelikle geçmiş olsun dostum bende kaza yapmıştım ufak çaplı ama kaza yaptığımız abi yüzde yüz kusurlu çıktı ve sigortadan yapıldı motor, halen daha görüşürüz çok iyi niyetli bir abimiz neyse bunu geçelim kardeşim sen neden hondanın servisine motorunu götürmedin fiyat anlamında belki pahalı olabilir ama kurumsal bir kimliği var ve tamiratını hertürlü yaparlardı. Yani evrak işleri olsun hertürlü şey sisteme girilmekte ve mağdur olduğunda hertürlü hakkını geri alırsın normal piyasaya göre servisler pahalı ama sonuçta garanti veren kurumlar benim fikrim bu yönde..
Olayda bahsettigim gibi iyiliğe iyilik le cevap vermek istedim . Yanlız iyilikten çok zarar gördüm . Adamların niyeti motoru ucuza benden alıp toplayıp satmak . Bende buna izin vermeyin ce bu olaylar birazda köyü yönde gelişti malesef .
Ara
Cevapla
#7

geçmiş olsun.biraz paran gitmiş ama iyi bir tecrübe kazanmışsın.para tekrar kazanılır sağlığın sıhhatin yerindeyse hiçbirşeyi kafana takma.
Ara
Cevapla
#8

(01-05-2016, 08:34 AM)conqueror Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  geçmiş olsun.biraz paran gitmiş ama iyi bir tecrübe kazanmışsın.para tekrar kazanılır sağlığın sıhhatin yerindeyse hiçbirşeyi kafana takma.
Benim canımı sıkan o şerefsiz lerin yanına kalması . Zincirleme bi trafik kazasına karıştım ve yaralanmalar oldu o yüzden başımı belaya sokmamam gerekiyor . Onlarda bunun farkında ve o yüzden bu kadar rahat davrandiklarini düşünüyorum
Ara
Cevapla
#9

Geçmiş olsun Hakan,

Olan olmuş, ben avukat değilim hukuki yollardan ne yapılır bilemiyorum ama elinde resmi belge , fatura v.s. bir şeyler var ise dava açman belki etkili olur.

yada bunu tecrübe hanene ekleyip önüne bakacaksın.. :bilmem:

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)
Cevapla
#10

Kaza tutanağında haksız gözüküyorsan işin çok zor ama haklı görünüyorsan bence hiç durma başlat mahkemeyi hastane masrafları felan herşeyi kolayca alırsın uzun sürer ama alırsın bi şekilde.

Hayat olduğun yerde...
Ara
Cevapla


Benzer Konular...
Konu: / Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
Son Mesaj Yazar: erkanzdemir
12-23-2015, 04:45 PM
Son Mesaj Yazar: Barış
12-09-2015, 06:48 AM
Son Mesaj Yazar: MuratS
11-03-2013, 02:46 PM
Son Mesaj Yazar: Ozgur.Baydar
10-11-2012, 08:49 PM

Hızlı Menü:


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi