Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Haber böyle bir kaza insanlık dışııı
#11

Allah c.c rahmet eylesin
Ara
Cevapla
#12

Hocam yazdığın gibi....yönetimde, sürücülerde, zihniyette kısaca herşey bize karşıyken tedbirsiz motosiklete binmek bu ülkede felakete davetiye çıkartmak.

Evet bizim kulüpte de var başka guruplarda da kasksız korumasız sürenler. Daha öncede bir arkadaş için yazmıştım kızdı kulübü terk etti.
Doğa yasaları gayet acımasız, tarafsız ve bilinçsizce çalışır bu arkadaşlar üzerinde.
Ara
Cevapla
#13

Kaza yapan araca bakarsanız yüksek süratle çarpmış motosiklete , camına kadar fırlatmış motordakileri.
Özellikle tatil yörelerinde , bırak kaskı aynasız bir sürü motosiklet kullanan adam görüyorum , bu arkadaşlara kask takmak zor geliyor kendi bilecekleri iş , bunları yönlendiren bir kişi olmadığı için muhtemelen ehliyetsiz bir şekilde motora biniyorlar (yaşları çok genç )
Mehmet, sana bir konuda katılmıyorum , bu tarz kullanan arkadaşları uyarmak motosiklet bilincini uyandırmak bizim görevimiz olmalı.Bu tip arkadaşlar olayın ciddiyetine varırlarsa , çevrelerindeki diğer motosiklet kullanan kişileride otomatik olarak uyaracaklardır.
Ara
Cevapla
#14

allah rahmet eylesin geride kalanlara allah sabır versin

bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir
Ara
Cevapla
#15

Aslında herkezin söylediği doğru ; Herşeyin başı bilinçsizlik, Bu ülkenin eğitilmesi gerekiyor. Ama ne yazıkki çok zor. Bakanlarımız bile söyledi bu halkın eğitim seviyesi yükseldikçe bizden uzaklaşıyorlar diye ... Allah hepimize kolaylıklar versin. EĞİTİM ŞART !!!
Ara
Cevapla
#16

(08-15-2013, 08:42 AM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Aslında herkezin söylediği doğru ; Herşeyin başı bilinçsizlik, Bu ülkenin eğitilmesi gerekiyor. Ama ne yazıkki çok zor. Bakanlarımız bile söyledi bu halkın eğitim seviyesi yükseldikçe bizden uzaklaşıyorlar diye ... Allah hepimize kolaylıklar versin. EĞİTİM ŞART !!!

:alkış::alkış::alkış::alkış::alkış:
Ara
Cevapla


Benzer Konular...
Konu: / Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
Son Mesaj Yazar: erkanzdemir
12-23-2015, 04:45 PM
Son Mesaj Yazar: Barış
12-09-2015, 06:48 AM
Son Mesaj Yazar: MehmetK
04-22-2014, 11:56 AM

Hızlı Menü:


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi