Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hatay'da neler oluyor !!!
#1
Exclamation 

Arkadaşlar, bildiğiniz gibi hafta sonunda Hatay Reyhanlı ilçemizde bir patlama gerçekleşti ve yapılan resmi açıklamalar da 49 masum canımızın katledildiği , 100'lerce insanımızın yaralandığı yönünde...

Şimdi sıra özgür suriye p...leri ile anlaşmaya mı geldi.. Bir kararname ile haber yapılması yasaklandı acaba neden ??... Öldürülen masum insan sayısının fazla olduğunu mu biliyorlar yoksa sıra kime geliyor bunu mu biliyorlar... Geçen hafta güneydoğu'da mayın patladı , haberimiz var mı hayır yok, hiçbir yerde haber olmadı.. Peki güneydoğu'dan kim çekiliyor Devletimiz mi pkk'mı , palavraları bırakın millete gerçekleri açıklayın....

160711104912_imza3.JPG
Ara
Cevapla
#2

Bence bunları Esad yapıyor amacı bizi savaşa çekmek ve Hatayı geri almak...niye olmasın :delü:
Ara
Cevapla
#3

Benim dediğim olmadı diyen alıyor eline bombayı patlatıyor.

Fenerbahçe-Galatasaray, O ona koydu bu buna parmak attı haberlerine kapılıp giden halkımızda uyumaya devam ediyor.

Bir insan nasıl olabilirde bunca kandırmacaya gözü kapalı kalabilir. Tepki göstermeyi geçtim, bunca ikiyüzlülük yapıldığı halde insanlar neden göremiyorlar. Hala seçim meydanlarında kafalarda ampul geziyorlar.
Ara
Cevapla
#4

Söyleyecek söz bulamıyorum.


n10fz.jpg

:tr:
ly2x6.gif
Ara
Cevapla
#5

x,y,z partileri istemese de pkk bitti; ee Ülkeme engeller lazım,,,

İroni olacak ama şu yazı düşündürücü;

"- MERHABA, BEN ESAD, O KADAR SALAĞIM Kİ, TAYYİP ABD'YE GİTMEDEN ÜLKEME MÜDAHALE KARARI ALSINLAR DİYE TÜRKİYE'YE BOMBALI ARAÇLA SALDIRDIM !!"

son olarak, Özgür Suriye P..leri dediğiniz, Çoğunun Türkiye'de akrabası olan 120.000 civarında sığınmacının hakları için savaşan insanlar bunlar; karşılarında hizbullah, esad, iran, pkk olan...
Ara
Cevapla
#6

Türkiye'de bulunan resmi sığınmacı sayısı 198.000'lerle ifade ediliyor. Resmi olmayan rakamların kaç yüz binlerle ifade edileceğini tahayyül edemiyorum.
Gebze'de yaşıyorum ve nüfusunun 350bin resmi olduğunu biliyorum. Siz kıyaslayın.
Bu sığınmacı denen adamların, günü birlik olarak Suriye'ye geçip Suriye devletiyle savaştığını, roket atıp mayın döşediği ve ABD-İsrail-Türkiye üçlüsü tarafından silahlandırıldığını bilmeyen yok.

Şimdi, İran çıkıp PKK terör örgütüne kapılarını resmi olarak açsa, onlara kamp kursa, yiyecek ve silah verip Mardin, Şırnak, Hatay gibi şehirlerimize saldırılar düzenlese ne hissederdik?

Devlet olarak buna acil son vermesi gerektiğini söylerdik değil mi ?

Bizim yaptığımız bu. Bunun sığınmacısı, zavallısı falan olmaz. Eğer devletsen (ki öyleyiz) bu kuralı bozarsak başımıza gelecek her türlü musibetten sorumlu oluruz.

Öte yandan, bu sığınmacılar kamplarda değil artık. Ev bulan ev tutmuş, şehirlerde cirit atıyorlar. Kimi dilenci kimi bilmem ne. Hala benim verdiğim vergilerle besleniyor.

PKK'nın bittiğini söylemek bana küçükken izlediğimiz Polyanna'yı hatırlattı. Bu duruşla PKK asla bitmez, bitemez. PKK dediğimiz terör örgütü, dış güdümle hareket eden, tıpkı Özgür Suriye Ordusu dedikleri bölücüler gibi davranış karakteri gösteren bölgesel piyonlardır.

Tahminlerim çok bile kaldı. Bu hükümetin çoktan ABD-İsrail ikilisiyle birlikte Suriye'ye Barış harekatı yapması lazımdı. Rusya-Çin desteği olmasa inanın çoktan Tayyip Suriye'ye dalmıştı.

:tr:
ly2x6.gif
Ara
Cevapla
#7

"Şimdi, İran çıkıp PKK terör örgütüne kapılarını resmi olarak açsa, onlara kamp kursa, yiyecek ve silah verip Mardin, Şırnak, Hatay gibi şehirlerimize saldırılar düzenlese ne hissederdik?"

İran bunu yıllardır yapıyor zaten,,,

biz Suriye gibi vatandaşlarımızı katletmiyoruz, Isbatı; 198.000 den fazla Türk gidip Suriye'de yada İran'da yada ırakta sığınmacı olarak yaşamıyor.

Gidin Arap Asıllı veya Arap bir Türk vatandaşımızla konuşun, hele de Suriye'de akrabası olan biriyle, o size gerçekleri söyleyecektir.
Ara
Cevapla
#8

Bir yıldan fazla İskenderun'da yaşadım. Arap , arap asıllı, kürt bir çok kişiyle konuştum. On Yıllardır Suriye yi adım adım izliyoruz, bilmeyene karşılıklı anlatırım.
İran, ırak bunu yıllardır yapıyor, israil yıllardır pkk ya eğitim veriyor, abd yıllardır bu oluşumu madden destekliyor bunları zaten biliyoruz.
Fakat resmi olarak sığınmacı statüsünde ülkelerine alıp vatandaşlarından topladığı vergilerle beslemeyi bir tek biz yapıyoruz.

Ülkelerinde eziyet gören halkı toplayalım, bünyemizde silah verip salalım. Onları günde 3 öğün besleyelim ve 50 $ harçlık verelim, şaka gibi değil mi.

Ülkede ki işsizlik sorununu çözdük, milli gelir paçalarımızdan akıyor, eğitim ve sağlık zaten artık sıkıntı değil, dış borcumuz yok hatta alacağımız var, alalım yüzbinlerce kişiyi. Onlarada iş veririz zaten açığımız var.

Bu işler böyle çözülmez. Devlet olarak dik durmak, sözünü geçirmek lazım.
Hükümet dün sığınmacılar için barış gücünü çağırmaktan bahsetti. Barış gücü de bu saatten sonra çok geç mesajını verdi.
Eli silahlı 250bin kişi nasıl bir güç düşünebiliyormusun ?

:tr:
ly2x6.gif
Ara
Cevapla
#9

İşsizlik mi var? çalıştıracak adam bulamıyorum millet şımarık, çalışmadan para alma peşinde.

Eğitim; çalışanlarımı bazen evlerine bırakıyorum, (kitap ücreti, forma/önlük olmaması) öyle memnunlar ki,

Sağlık; tam iki ay önce çok sıkıntılı günler geçirdik, Allah Kimseye göstermesin; apar topar amerikan hastanesine gittik tetkik muayene, sonra birde Pendik de Marmara araştırmaya; Amerikan hastanesi halt etmiş, şuan Eşim adına Marmara araştırmaya müteşekkirim, (Eczacıları hariç tutuyorum hükümet durup durup onlara sataşıyor, az önceki haberlerde; "reçetesiz ilaç alınamayacak" yorumsuz...)

Ekonomi; 40484678239.jpg

dik durma konusunda; hükümet apoyu kahraman yapacak ona yanarım... keşke muhalefet partilerimiz becerikli olsa, bırak dik durmayı ayakta duramıyorlar malesef ülkede Erdoğanın alternatifi yok...
Ara
Cevapla
#10

Sevgili Demir arkadaşım,
Amacım chp nin yaptıpı gibi her yapılana iyi kötü analizi etmeden çamur atmak değil. Ve yine sana katılıyorum ki; Akp'nin iktidar olmasının sebebi ana muhalefet partilerinin zavallı duruşları ve beceriksizlikleriydi. İç işlerde ve dış işlerde yapılan her şey tabi ki kötü değil.
Fakat bazen öyle bir şey yaparsın ki, öyle bir mekanizma çalışmaz ki, yaptığın iyi şeyler, tüm güzel aksiyonları göremezsin.
Özellikle dış politikata akıllara zarar kararlar verildi. Bu yüzyıllık atalarımıza ve dedelerimizi titretir.
Kenan Doğulu diyor ya "Doğru sandığımız yanlış anahtardan iki tane yaptırdık"
;)

Bu arada; kahraman Özgür Suriye ordusu.
Kahraman olan devlet ordusu mu, terörist ordu mu ?


:tr:
ly2x6.gif
Ara
Cevapla


Benzer Konular...
Konu: / Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
Son Mesaj Yazar: Cihan
10-30-2013, 11:57 AM
Son Mesaj Yazar: Spike
04-04-2013, 09:58 PM
Son Mesaj Yazar: burakokur
05-14-2012, 01:22 PM

Hızlı Menü:


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi