Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Terörist başına villa
#11

emrullah ilk önce şunu bilmeliyiz oy vermeyenlerin oyu kızdığın insanlara yarıyor. çünkü onlarda 1 adet bile boş oy olduğunu düşünmüyorum. ayrıca ülkemizde mezardan kalkıp oy kullananların olduğunu düşünürsen yanılmadığımı anlarsın.

sence onların senin oy vermenemi yoksa vermemenemi ihtiyacı var. ilk önce bunu tealül etmekte yarar var.
Ara
Cevapla
#12

(02-07-2013, 02:23 PM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  emrullah ilk önce şunu bilmeliyiz oy vermeyenlerin oyu kızdığın insanlara yarıyor. çünkü onlarda 1 adet bile boş oy olduğunu düşünmüyorum. ayrıca ülkemizde mezardan kalkıp oy kullananların olduğunu düşünürsen yanılmadığımı anlarsın.

sence onların senin oy vermenemi yoksa vermemenemi ihtiyacı var. ilk önce bunu tealül etmekte yarar var.

Yok abi gereksiz yere seçmenin bir manası yok , adam gibi biri gelmedikten sonra oyumu gereksiz diğer partilere versem ne olur.

içim rahat etmedikten sonra ne anlamı var ?
Ara
Cevapla
#13

bence hiç seçmesen, daha az zarar vereceğini düşündüğün bir adayı seçebilirsin emucan. Fikirlerine saygım sonsuz ama inan hepimizin istediği bu ülkenin en az zararla bu durumları atlatması
Ara
Cevapla
#14

bu tür haberleri her okuduğumda, duyduğumda Aziz NESİN i saygı ile anıyorum. büyük üstadmış. Bu güzel ülkemin insanı resmen zombi oldu çıktı.düşünen yorum yapan savaşan insan içerideler,şimdi vatan hayini oldular. satan dışarıda neredeysa her kurumun başında , yada adada sefa sürüyor. bizlere müstahak diyorum.
Onur kardeş yorumunada katılıyorum kullanılmayan her oy bunlara yarıyor. seçimlerde görev yaptığımızda görüyoruz ya adamı yattığı yatağıyla getirip oy kullandırıyorlar!!!!
Ara
Cevapla


Hızlı Menü:


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi