Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Her Arayana İnanmayın !
#1

Arkadaşlar

Dün Gefsad 'dan Osman Bey'in başından geçen bir olayı sizlerle paylaşayım..

Alıntı:Sevgili dostlarım;

Sizlere bu gün başımdan geçen bir olayı anlatacağım, okuduktan sonra sizlerde dostlarınıza gönderiniz, kimsenin başı ağrımasın.

Bu gün 4 Nisan 2011 pazartesi saat 16.10 da dernekten üye arkadaşım Taner bey ile eşimin atölyesinde sohbet ederken cep telefonum çaldı, karşıdaki kişi kendisini emniyet müdürlüğünden polis memuru Mustafa Alaçam olarak tanıttı, bu arada karşı taraftan polis telsiz sesleri ve konuşmalar geliyor çok zaman konuşmasını duymakta zorlanıyordum, bana kimliğimi kaybedip kaybetmediğimi ve herhengi bir yere kimlik fotokopisi verip vermediğimi sordu, kimlik fotokopisini verdiğimi söyledim (gerçi verdiğim kimlik fotokopilerinin üstüne ne amaçlı kullanılacağını yazıyordum), PKK nın benim adıma 30 adet faturalı cep telefonu aldığını, bundan dolayı adıma çok yüklü fatura (10-15 bin TL gibi) gelebileceğini, fakat kendilerinin bu olayı fark edip 20 tane telefonu kapattırdıklarını beni büyük bir borçtan kurtardıklarını beni 3 ay dinlediklerini ve benim görüşmelerimde hiç bir suç unsuru bulamadıklarını ve söyleyip, şimdi vereceğimiz numaraları bir kağıda yaz (10 adet cep numarası) onunla hemen bir Turkcell bayisine gitmemi, orada verdiğimiz numaraların herbirine 180 TL lik kontör yüklemesi yapacaksın, senin cebinden para çıkmayacak biz bu kişilere operasyon yapacağız ve telefonu kesinlikle kapatmamamı hiç kimseye bilgi vermememi istediler, biz seninle devamlı irtibat halinde olacağız, turkcell bayisine gidince biz seni yönlendireceğiz dediler.

Bu arada ben oldukça işkillendim aklıma ilk önce organ mafyası geldi, insanları bir yerlere yönlerdiklerini ve kaçırdıklarını duymuştum.

Biz Taner bey ile dışarı çıktık telefonum açıktı, bir ara cebimde kapanmış, tekrar aradılar, neden kapattın, yanındaki kim, ne konuştunuz diye sorgulamaya başladı, bende arkadaşım olduğunu bütün konuşmalarımızı duyduğunu söyledim, bir sürü söylendi operasyonu mahvedeceksin, hemen onun yanından ayrıl, en yakınına bile bilgi vermeyeceksin, hemen bir taksiye bin en yakın turkcell bayisine git dediler.

Bende hiç sesimi çıkartmadım taksiye binerek Taner bey ile birlikte Gebze Emniyet Müdürlüğüne gittim, daha ben konuyu anlatırken oradaki memur bunların dolandırıcı olduğunu söyledi, telefonum o sırada kapanmıştı, tekrar onlar aradı o sırada sivil bir emniyet görevlisi muhtemelen amir veya müdür telefonu aldı onlara güzel bir rahmet okuyarak hakkını verdi, birdaha da aramadılar. Bende savcılığa şikayet dilekçemi vererek vatandaşlık görevimi yaptım.

Sizlerde aynı durumla karşılaşırsanız hemen EMNİYET'e gidiniz.

Sağlıcakla kalın.

Osman Nuri ÇİRİŞ

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)
Cevapla
#2

Şerefsizlere bak ya. Buna benzer oyunları okumuş ve duymuştum. Kesinlikle kanmayın. Bilmediğiniz numaralarla hiç muhattap bile olmayın. Baktınız tanımıyosunuz direk kapatın gitsin.

Paylaşım için teşekkürler
Ara
Cevapla
#3

Bu arkadaşlar geçenlerde benide aradı...
Emniyet görevlisinin yaptığını direk ben yaptım....
Osman Abi yapabileceğinin en iyisini yapmış ...
Bu tür konularda paylaşım çok önemlidir...
mümkün olduğunca fazla paylaşım ... mümkün olduğunca fazla bilinçli vatandaş...
Ara
Cevapla
#4

Ne hale geldi ülke bu adiler yüzünden.
Benimle sorunu olan karşıma çıkar şöyle böyle sorun var diye anlatır,gerekeni yapılır.
Kimseyle telefonda muhatap olmam ve yönlendirilmem.
Umarım kandırdıkları garibanların hakkı fazlasıyla çıkar.




Ara
Cevapla
#5

Ahhh birde beni aramazlar kiiiii :]
Ara
Cevapla
#6

söylenecek cok kelime var ama burası yerideyil
yüzyüze olsalar kelime söylemeye gerek yok
Ara
Cevapla


Hızlı Menü:


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi