Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Yamahalarda Geri Çağiırma
#1

Önce Buyuk CC lerden bahsedeyim.

Yamaha 2015 MT-09 Tracer, MT-09, FZ6R, Super Tenere, Super Tenere ES ve YZF-R6 model motosikletlerindeki transmisyon arıza riski için 1 Eylül - 26 Kasım arası üretilen modelleri geri çağırıyor.

Yamaha Türkiye'den geri çağırma ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Resmi geri çağırma duyurusunda arıza şu şekilde belirtildi "The gear shift cam segment stopper may develop a fatigue crack. If not identified, this could result in the inability of the rider to select gears"

Ahanda Böyle yazmışlar....

Şimdi sıra Küçük CC ler...

Alıntıdır...

Yamaha Endonezya’dan R25 ve MT25 Modelleri Geri Çağırma!
Yamaha Endonezya Motor Şirketi, 6 Ekim 2014 ve 23 Mayıs 2016 tarihlerinde üretime girmiş R25 ve MT25 model motosikletlerini geri çağırıyor.
Yamaha Endonezya Motor Üretim Şirketi, Yamaha R25 ve MT25 model spor modellerin geri çağrılma duyurusunu yaptı. Yamaha firmasının, arızaya sebebiyet verebilecek üç parçada fark ettiği sıkıntılar sebebiyle bu geri çağırma duyurusu yapılmış vaziyette.
14 Haziran 2016’da Yamaha Motor Şirketi Japonya, R25 ve MT25 Yamaha sahiplerine ve kullanıcılarına, bu modelleri seçip aldıkları için teşekkür ederken, aynı zamanda Yamaha R25 ve MT25 modellerindeki bazı parçaların elden geçeceğini duyurdu. Yamaha Japonya’nın yaptığı duyuruya göre 15,072 adet bu geri çağırmadan etkilenecek. Bu sayıların içinde Avrupa'da satışa sunulan R3 ve MT3 modelleri de bulunuyor.
Ürünlerdeki sorunlar, yağ pompası, vites geçiş problemleri ve ön fren problemleri olarak belirtiliyor. Ön fren probleminin ise sadece Yamaha MT25 modeli için geçerli olduğu söyleniyor. Bu üç öğenin de arızaya sebep açıp güvenliği etkileyeceğinden endişe eden Yamaha Motor, yakın zamanda kullanıcıları bayilere davet ediyor...

www.motoron.com.tr den alıntıdır

@esperanza

@ariates

@Ercüment

Bir bakın derim.
Ara
Cevapla
#2

bilgilendirme için teşekkürler ersin.
Cevapla
#3

Teşekkürler ersin benim mt 25 için çağırdılar ama yağ pompası yok bekliyoruz haber vericeğiz dediler bekliyoruz


Sent from my iPhone using Tapatalk
Ara
Cevapla
#4

(07-26-2016, 01:10 PM)Barış Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  bilgilendirme için teşekkürler ersin.

Rica ederim ne demek.


(07-26-2016, 05:36 PM)aydın yezer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Teşekkürler ersin benim mt 25 için çağırdılar ama yağ pompası yok bekliyoruz haber vericeğiz dediler bekliyoruz

Aydin abi el altindan haberleri dolasiyordu zaten. Agir satlarda kullanildiginda pompa kaynakli sorunlar yasandigi biliniyordu. Yamaha avrupada motorlari geri cagiriyor. Fakat tr de sadece 25 modelleri servise bekleniyor.

Halbuki bu tur seyler markayi yaralamaktan cok insana zarar verilmeden onune gecilmesi icin yapiliyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk




Sent from my iPhone using Tapatalk

Alintinin icine yazmisim


Sent from my iPhone using Tapatalk
Ara
Cevapla
#5

Bilgilendirme yazın guzel tebrik

Kurdun Yuvasına Giren Çakalın Akıbeti Parçalanmaktır! :tr:
Ara
Cevapla
#6

Ben r25 lerin red line yapilmadikca yada cok yuksek devirler zorlanmadikca sorun yasatacagini sanmiyorum. Zaten 250 cc lik motor icin 14000 devir bana gore biraz cok


Sent from my iPhone using Tapatalk
Ara
Cevapla


Hızlı Menü:


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi