Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Motorumla Aramdaki Duygusal Bağ
#1

Benim bir tane Lifan Traveller motorum var. Bu motoru 2013 senesinde 2. el aldım. En uzun süre sahip olduğum motor.

Bu motorla aramda değişik bir bağ oluştu. Motorumun da benle aynı şekilde olduğunu düşünüyorum. Ben kimseyi kıramayan bir insanım. Motorumu kim istese sağa sola gitmek için veriyorum. İlk verdiğimde arkadaşım çarşıda düştü. Ne olduğunu anlamadım dedi kazadan sonra. İlerleyen zamanlarda baska bi arkadasım istedi oda gittiği yerde motoru istop etmiş bi daha çalıştıramadı aküyü yemiş. Bu arada bendeyken motor hiç bir sıkıntı çıkarmıyor hiç bakım yaptırmadığıma rağmen. Motoru Başkasına verdim yine buji kesti. Mahalleden başka bi arkadaş motorla 100 metre gitti arka çamurluk yerinden çıktı kırıldı. Askere giderken hendekte arkadasıma bıraktım motoru kullansın diye hiç kullanamadı. Askerden geldim motoru aldım Gebze'ye gelirken bu sefer sen misin beni baskasına bırakan diye beni cezalandırdı. yolda motor yatak sardı. En son 2 hafta önce baska biri ben sürerim dedi aldı kaza yaptı diz kapağı kırıldı. Ve en son İzmir'den r6 aldım geldim. Motor arkadasın bahcesindeydi almaya gittim. Heralde üstüne baska bi motor getirdiğimi anladı marş bidaha basmadı. Bu arada bu anlattığım olay aralarında ben scooterımla ne düştüm nede bir sorun yaşadım.
Motorumun benimle arasındaki bu şekilde görmüş oldum. Şimdi onu çok güzel bakıma soktum baştan aşağı. Motorun değeri toplasan 2000 tl. Ama bana beşbin de masraf çıkarsa yaptırım yine onu kullanıcam.

CC si küçük yüreği büyük scooterım. Seni Seviyorum.

12314027_10207277020820390_6863052599798472787_n.jpg
Ara
Cevapla
#2

Hikayesi güzelmiş ama r6 geldikten sonra "adını dağlara yazdım" hesabı Lifan'ın gönlünü almaya çalışıyorsun gibi geldi bana.. Bir tüyo vereyim; uçak kiralayıp arkasına "seviyorum seni lifan" yazdırıp evin üzerinde uçurursan, hiç bir motor buna dayanamaz. İlk marşta çalışacaktır :kalp: :]

:tr:  Kuşlar kısa.. Hayat uçuyor..
Ara
Cevapla
#3

yaa mehmet ne adamsın yaaa sat yeni bi scooter al o seni hiç yolda bırakmaz çamurlugu düşmezz , sende motor isteyenlerede vermezsin yeni aldım veremem dersin :)
Cevapla
#4

(12-10-2015, 01:28 PM)kadir Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  yaa mehmet ne adamsın yaaa sat yeni bi scooter al o seni hiç yolda bırakmaz çamurlugu düşmezz , sende motor isteyenlerede vermezsin yeni aldım veremem dersin :)

muhabbeti tam çözemedin yeni bi scooter almak problem değil. önemli olan bu scooter.
Ayni muhabbet dedemde oldu bi tane kartalı var. arabaya suana kadar yirmibin masraf etti hala onu kullanıyodu ölmeden önce. Benimkide öyle bi bağ :)
Ara
Cevapla
#5

Mehmet, sen bu motoru sakın satma ama R6 'yı sat.
Sonra aldığın motosikleti " Lifan " kabul ederse kullanmaya devam et .
Etmezse yine değiştir , yapacak birşey yok , " Lifan" sana yanmış.

Lanetlenmek istemiyorsan reçeteye uy . :]

160711104912_imza3.JPG
Ara
Cevapla
#6

:kızgın: Lifan'ın laneti

:tr:  Kuşlar kısa.. Hayat uçuyor..
Ara
Cevapla
#7

Ben bunu satıp üzerime vebalde alamam geri gelmek için yapmayacağı şey yok :]:]
Ara
Cevapla
#8

Lifan'a 5000 $ canlı :]

:tr:  Kuşlar kısa.. Hayat uçuyor..
Ara
Cevapla
#9

Canli onemli degil motorun uzerinde canli kalmak onemli :))
Ara
Cevapla
#10

Yarın pazarlığı iyice zirveye taşıyacağım :]

160711104912_imza3.JPG
Ara
Cevapla


Benzer Konular...
Konu: / Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj

Hızlı Menü:


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi