Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pirelli Diablo Rosso III Lastik Geliyor!
#1

2n6ghzl.jpg

m93pua.jpg

DIABLO™ lastik ailesinin son üyesi ve ünü dillere destan olmuş DIABLO ROSSO™ II'nin doğrudan halefi, yolda kullanılmak üzere yarış pistinden doğdu ve iddialı olduğu özellikleri ise kullanım, üst düzey yol tutuş ve uzun ömürlü performans.

394y0.jpg

Pirelli, DIABLO™ lastik ailesinin yeni üyesi olan ve bir yol lastiğinin sunduğu performansı bir üst düzeye taşıyan DIABLO ROSSO™ III'ü gururla sunar.

vqlbtv.jpg

DIABLO ROSSO™ III , DIABLO ROSSO™ II'nin doğrudan halefidir, fakat sportif sürüş standardını daha da yükseğe çekmektedir. Selefinin niteliklerini kullanım, yol tutuş ve uzun ömürlü performans bakımından güçlendirerek daha da ileriye taşımaktadır.

bdqrgm.jpg


9fml2x.jpg

Önemli teknolojik ekipmanlar ve elektronik kontrol sistemleri ile tanımlanan son nesil güçlü yol motosikletlerine takılmak üzere tasarlanmış ve geliştirilmiş olan DIABLO ROSSO III yolda kullanım için pistlerden doğan bir lastiktir, çünkü Resmi Lastik Tedarikçisi sıfatıyla son 12 yıldır katıldığı FIM Superbike Dünya Şampiyonasında Pirelli'nin yaptığı ve elde ettiği tüm araştırmalardan ve teknik bilgilerden faydalanmaktadır.

349e0wy.jpg

Lastik Ebatları :

10qxiu1.jpg

Lastiklerin Ocak ayı itibari ile satışı başlayacakmış.

Kaynak: http://www.pirelli.com/tyre/ww/en/news/2...new-level/

DIABLO ROSSO™ III ana teknik özellikleri:

1) Supersport lastik segmentinde mihenk taşı olacak kilometre ömrü sunarken her türlü yol koşulunda tutuş sağlayan silikayı yüksek oranda içeren çift hamurlu arka lastik.

2) Yarışlardan türetilmiş profiller.

3) Halihazırda DIABLO™ Supercorsa'da mevcut olan "yıldırım" sembolünün bir evrimi olan diş deseni.

Bu özellikler ise DIABLO ROSSO™ III'ün motosiklet sürücülerine aşağıdaki avantajları sunması anlamına gelmektedir:

1) Spor altyapısından gelen kullanım özellikleri motosiklet sürücüsüne motorda güçlü bir güvenlik ve güvenilirlik hissi olarak yansır. Bu da, viraja hızlı yatma kabileyeti ve viraj boyunca kararlılığın temel teşkil ettiği Dünya Superbike Şampiyonasından türetilen profil ve yapı özelliklerinin bir arada kullanılması ile mümkün olmuştur.

2) Yeni malzemeler ve diğer segmentlerde elde edilen deneyim sayesinde sadece, pirellinin tarihinde tüm rakiplerine referans noktası olduğu kuru zeminde değil, aynı zamanda artık ıslak zeminde de sunduğu benzersiz yol tutuş. Artık sadece kuru zeminde sunulan mükemmel nitelikler yeterli değil, çünkü motosiklet sürücüleri tüm hava koşullarında daha iyi performans ve daha geniş bir çalışma sıcaklığı aralığı talep ediyor.

3) Uzun süreli performans tutarlılığı çünkü lastiğin nitelikleri uzun ömürlüdür ve lastiğin ömrünün tamamı boyunca tam anlamıyla kullanılabilir ve korunur.
Ara
Cevapla
#2

Bir tracerim olsa hemen taktirirdim bu lastiklerden :P

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ara
Cevapla
#3

Benim motoru kaldırmaz bu hemen parçalanır :)

Yapmayıp pişman olanlardansa yapıp pişman olanlardanım galiba..
Ara
Cevapla
#4

(12-02-2015, 08:28 AM)belgin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Bir tracerim olsa hemen taktirirdim bu lastiklerden :P

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Traceri alınca hatırlatırım bu sözlerini Öğretmenim :ehi:

(12-02-2015, 08:29 AM)Seckin Tunali Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Benim motoru kaldırmaz bu hemen parçalanır :)

Adamların anlattıklarına bakılırsa dayanıklılığında da bayağı bir iyileştirme var gibi. Sanırım ben bu lastikden alacağım. Almayı düşünenlere Feedback veririm :)
Ara
Cevapla


Hızlı Menü:


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi