Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Model Araba
#1

Merhaba arkadaşlar model araba ile ilgileniyorum aynı zamanda model uçaklada ufaktan haşır neşir oluyorum araçlarımdan bir kaç fotoğraf ve ışıklandırmasını kendim yaptığım Lada Vaz iyi seyirler..

http://www.youtube.com/watch?v=NWYFbZsb6lA

5.png

07022011140-1.jpg

DSC_0019.jpg

DSC_0062.jpg

DSC_0059.jpg

DSC_0013.jpg
Ara
Cevapla
#2

ışıklandırma harika olmuş çekimde çok güzel yenilerini bekliyoruz. İlk çalan müziğin adını söylerseniz harika olur ?

Zafer, "Zafer benimdir" diyebilenindir. Başarı ise, "Başaracağım" diye başlayarak sonunda "Başardım" diyebilenindir. M.Kemal ATATÜRK
Ara
Cevapla
#3

Yenileri malesef şu sıralar pek gelemeyecek boş vakit kalmadı hobilere :bilmem:

Müzik Ayo down on my knees
Ara
Cevapla
#4

Süper olmuş ellerine sağlık.Model arabaları nerden tedarik ediyorsun?

Yapmayıp pişman olanlardansa yapıp pişman olanlardanım galiba..
Ara
Cevapla
#5

Oo harika ve supermiss :)

Trafikte Saygılı ve Sabırlı olun ;) :selam: :polis:
Ara
Cevapla
#6

(11-22-2014, 01:34 PM)Seckin Tunali Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Süper olmuş ellerine sağlık.Model arabaları nerden tedarik ediyorsun?

Merhaba Seçkin

İnternetten yolum İstanbul'a düştüğünde dükkanlar var ordan bakıyorum Eminönü Mısır çarşısının arkasında kalıyor bir kaç dükkan var eğer fikrimi sorarsan ve koleksiyon anlamında düşünür isen 1/18 ölçekli bakman lazım daha kıymetli ve daha detaylı oluyor benim tema 70-90 yılları arasını kapsıyor ve ülkemdeki araçları topladığımdan kısıtlı oluyor ama her telden giderim dersen seçenek çok bi husus daha üretici firma önemli kaliteli firmaların çıkarttığı ürünler daha detaylı ve birazdaha pahallı, eğer igileniyor isen yardımcı olurum ;)


Buda sivil havacılık deneyimlerimiz yeğenimin bir türlü başlayamadık zamansızlıktan benzin ile çalışıyor düşürme korkusundan uçuramadım ama elektrik motorlu ile başlayacağım bu yaz inşallah tutkunları var ise beraber başlamak isterim..

304933_331874670236720_43963248_n.jpg

549610_331874896903364_1802949465_n.jpg
Ara
Cevapla
#7

Valla ellerine sağlık Süper olmuş :) :çiçek::çiçek:
Ara
Cevapla
#8

Super olmus ellerine saglik

RÜZGARI HİSSET
Ara
Cevapla
#9

Ömer harika bir hobi ve çok güzel çalışmalar..
Biraz vaktim olsa kesinlikle ilgilenmek isteyeceğim bir uğraş..

paylaşım için teşekkürler:çiçek:

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)
Cevapla
#10

Bende ilgileniyorum elimde bir model yok şuanlık ama liseden beri bu işlerle alakalı birçok bilgi birikimim vardır. Benim merakım uçaklarla genelde yaza doğru giriş modellerinden biriyle başlamak istiyorum. Uzaktan bakınca kimse bu hobby nin ne kadar ciddi bir hobi olduğunu anlamaz ama uçaklar olsun kumandalar alıcılar felan bunlar ciddi anlamda maddiyat isteyen şeyler. Motosiklet gibi de değil tek modelle kalanı görmedim şimdiye kadar birçok değişik modeli var bunların. İnternet de şu anda forum olarak takip ettiğim clubrc ar sahibi gebzeden mesut abi, fırsat buldukça orhanlı da imuk'un pisti geçtikten sonra ilerde güzel bir alan var orada uçuşlar yapıyor. Birçok forum üyesi de geliyor oraya uçuş yapmaya. Çarşamba toplantısına gelebilirsem konuşuruz yine.

Hayat olduğun yerde...
Ara
Cevapla


Hızlı Menü:


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi