Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Haber Kod Adı: Tek Teker
#1

oz4r1R.jpg

Otoyolda motosikletinin önünü kaldırarak akrobatik şovlar yapan "Tek Teker Fun Club" üyesi Burak K., gözaltına alındı. 24 yaşındaki genç için iki yıl hapis istendi.


E-5 Karayolu'nda motosikletinin önünü kaldırıp tek ayak üzerinde ayağa kalkarak akrobatik şovlar yapan Burak K. yürekleri ağızlara getirdi. Mecidiyeköy'den Boğaziçi Köprüsü'ne seyir halinde iken hem kendisinin hem de trafikte onlarca kişinin canını tehlikeye atan motosiklet sürücüsünün görüntüleri kısa sürede video paylaşım sitelerinde tıklanma rekoru kırdı.

10 BİN ÜYESİ VAR
Arkadaki bir araç sürücüsünün çekip paylaştığı görüntülerin ardından polis harekete geçti. Plakası tespit edilen Burak K. (24) gözaltına alındı. Genç sürücünün İstanbul'da arkadaşları ile birlikte "Tek Teker Fun Club" adıyla bir takım kurduğu, takımın fanına sosyal medya üzerinden 10 bini aşkın kişinin üye olduğu ortaya çıktı.

40 CEZA PUANI
"Kendisinin veya başkalarının hayatını tehlikeye düşürmek" suçundan yasal işlem uygulanan sürücünün motosikleti trafikten men edildi. Ehliyetine de 40 ceza puanı işlem yapılan Burak K., iki yıl hapis cezası istemi ile yargılanacak.

ALINTI SABAH GAZETESİ

bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir
Ara
Cevapla
#2

artık kod adı tekersiz :]

Teker üstü olsun... 
Cevapla
#3

Abi iyi güzelde çok yüklenmişler çocuğa bence 2 yıl hapis motorsikletini al ehliyeti gitsin trafikte o kadar 4 teker sürücüsü var hemen hemen hergün bizlerin yada diğer sürücülerin canlarını ve kendi canınıda tehlikeye atıyor hiç bunlara bu kadar ceza veriliyormu acaba ? biraz abest buldum açıkcası
Ara
Cevapla
#4

Bir kaç tanesi de Gebze'de onları da alsalar hiç fena olmayacak.. Hem kendi sağlıkları için hemde çevredekiler için..:kızgın:

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)
Cevapla
#5

Aslında böyle apaçi tarzlar var onları tabiki trafikten men edicen bende onlara deli oluyorum sonra motorsikletci kötü oluyor :kızgın:
Ara
Cevapla
#6

:) Aslında doğru diyorsun gültekin ama bazen bazı cezalarda caydırıcı olmalı bence

bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir
Ara
Cevapla
#7

BUNLARIDA YAKALAMIŞLARMI ACEP..:P

[img]141102192725_pol.jpg[/img]
Ara
Cevapla
#8

nasıl bir toplulukmuş 10.000 üyesi var :]

tanıyan....

Ara
Cevapla
#9

Sallandıracan bunlardan birkaç tanesini taksim meydanında,
Bak bir daha yapıyorlar mı?
Hatta motosikletlerini de kaldırdıkları tekerinden birlikte asacaksın. :dur:
Ara
Cevapla
#10

iyi güzelde geçenlerde yolun ortasında trafiği kesip gelinle damadın etrafında drift yapan agalara niye ceza yok yada yakalama. :sinirli:
Ara
Cevapla


Benzer Konular...
Konu: / Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
Son Mesaj Yazar: Ozgur.Baydar
09-07-2012, 10:31 PM

Hızlı Menü:


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi