Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Dünya Superbike Şampiyonası Türkiye`de
#1

http://www.biletix.com/etkinlik/PXNU1/TURKIYE/tr

Bu kadar şanssızlık olur ya. O tarihte yurtdışında olacağım.
Daha önce duysaydım ona göre plan yapardım.
Seneye yine olur inşallah Türkiye`de yarışlar.
Daha önceki senelerde oluyor muydu, yoksa bu ilk mi Türkiye`de?
Ara
Cevapla
#2

Alıntı:Şampiyon sürücümüz Kenan Sofuoğlu'nun ilk kez Türk seyircisi önünde yarışacağı, Dünyanın izlemesi en keyifli yarış serilerinden biri olan Superbike ve SuperSport yarışları 13-14-15 Eylül 2013 tarihlerinde Intercity İstanbul Park pistinde Türk izleyicisi ile buluşuyor.

Aksiyonun bir an bile bitmediği, şampiyonumuz için tribünlerin bir an bile susmayacağı etkinliğe katılım için biletlerimiz 3 kategoride satışa sunulmuştur. Kapalı ana tribün arkasında oluşturulacak özel fuar ve şov alanları ile tüm aileye yönelik eğlenceli bir hafta sonu aktivitesi sunacak etkinliğe herkesi bekliyoruz.

Kapalı Tribün
Intercity Istanbul Park pistinin en büyük üzeri kapalı tek tribünüdür. Bu dev tribün, start / finish düzlüğünde konumlandırılmış olup tüm start anını, pilotların hazırlanışını, ve damalı bayrağı kimin geçeceğini izleyicilerine sunmaktadır. Arkasında konumlandırılmış fuar alanında tanıtım standları, eğlence etkinlikleri, yiyecek/içecek alanları bulunmaktadır.

Açık Tribün 1
1. Viraja hakim bu tribünde start anı ilk viraj aksiyonunu ve bir çok geçişi deneyimleyebileceksiniz. Kapalı ana tribüne olan yakılığı ile fuar, eğlence ve ana yiyecek / içecek alanlarınada kolay erişebileceğiniz bir lokasyonda yarışı izleyebileceksiniz.

Açık Tribün 7
En hızlı düzlüğün sonu ve 12. viraj önünde konumlandırılmış bu tribünden yarışçıların yüksek süratten yavaşlamalarını ve birbirlerini geçme hamlelerini izleyebileceksiniz. Bu tribünümüzde ana tribüne yakınlığı ile ziyaretçilerimize rahat bir yarış deneyimi sunacaktır.

Açık Tribün 8
En hızlı düzlük sonundaki geçişleri, 12. 13. ve 14. kombine virajlardaki motosikletlerin aksiyonunu ve start / finish düzlüğü için hızlanmalarını izleyebileceğiniz bir tribündür. Diğer açık tribünlerimiz gibi 8.tribün de ana tribün arkasındaki fuar, eğlence ve yiyecek / içecek alanlarına yakınlığı ile keyifli bir yarış keyfi sunmaktadır.

VIP Loca Bileti
Etkinliğimizin en prestijli biletlerinden olan VIP biletler ile Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri dilediğiniz tribünden yarışı izleyebilir, Pazar günü açılacak VIP locadan ve locanın ön tarafında bulunan pit alanın üzerindeki tribünden yarışı izlerken, özel yiyecek / içecek ikramlarımızdan faydalanabilirsiniz. VIP Loca bileti sahipleri Pazar günü belirli zamanlarda pit alanına inip yarışmacıları ve motosikletleri daha da yakından görme şansına sahip olacaklardır. VIP Loca bileti sahiplerine verilecek araç park kartları ile özel park alanında park imkanı da bu bilet kapsamında sunulmaktadır.

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)
Cevapla
#3

Gidilirrr. Hangi tribün öneriliyor. 7-8 nasıldır. Ya da kapalı mı ?

En iyisi VIP alalım : )
Ara
Cevapla
#4

hişş milleti uyandırmayın bu yarışlar gizli yapılıyor ama ha...
Ara
Cevapla
#5

Kapalı tribün iyidir güneş altında pişmeyiz.. Gidicek arkadaşlarla organize olalım ben varım.. :çiçek:
Ara
Cevapla
#6

(07-24-2013, 09:51 AM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Gidilirrr. Hangi tribün öneriliyor. 7-8 nasıldır. Ya da kapalı mı ?

En iyisi VIP alalım : )

8 kesinlikle önerilir... !!!

formula 1 i ilk sene portatif 8 den izledim. aynı şekilde motoGP yide 8 den izledim. daha sonra bu yarışları ana tribünden de izledim fakat aynı keyfi alamadım. portatif 8 bir geliş düzlüğü üç viraj ve start finiş düzlüğündeki uzamayı görüyor. motosiklet yarışlarındaki adrenalin viraj geçişlerinde. ana tribünden sadece önünden hızla geçen motorları görebiliyorsun.

panayır alanına yakınlığı ve ulaşım kolaylığıda göz önünde bulundurulmalı .

Orada olacağım !

husqvarna_logo_2.jpg
Ara
Cevapla
#7

Kısmet olursa inşallah bende gitmek istiyorum.

bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir
Ara
Cevapla
#8

Güzel kareler çıkar ve iyi bir etkinlik olabilir.. Değerlendirmek lazım..

160711104912_imza3.JPG
Ara
Cevapla
#9

(07-24-2013, 09:59 AM)BayramTOPAL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Kapalı tribün iyidir güneş altında pişmeyiz.. Gidicek arkadaşlarla organize olalım ben varım.. :çiçek:

Bayram bu konuda haklı . yanınıza parmak arası terlik şort ve şapka alın .

husqvarna_logo_2.jpg
Ara
Cevapla
#10

(07-24-2013, 09:51 AM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Gidilirrr. Hangi tribün öneriliyor. 7-8 nasıldır. Ya da kapalı mı ?

En iyisi VIP alalım : )

Organizatör halkın yanına gel bırak VIP 'leri :]

160711104912_imza3.JPG
Ara
Cevapla


Benzer Konular...
Konu: / Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
Son Mesaj Yazar: VeYSeL
05-17-2011, 09:46 AM
Son Mesaj Yazar: emomen
05-11-2011, 05:27 AM
Son Mesaj Yazar: VeYSeL
04-11-2011, 08:26 PM

Hızlı Menü:


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi