Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Bugün E-5'de Tek teker videosu çekelim dedik :)
#41

Şimdi arkadaşlar biraz karışık konu bu.
Öz eleştiri yapayım bende gaza çabuk geliyorum ve gazda verebiliyorum. Çok dikkat etmişimdir, tek başıma süper güvenli sürerken grup halinde yapmadığım haylazlık kalmıyor bazen.

Fakat motosiklet demek zaten risk demek ve hepimiz risk almayı seviyoruz ve bazende "du bakalım sonuna kadar gideyim ne olacak" diyoruz. Galiba genlerimizde var bu.

Koca adamlarız tabi ki herkes yaptığından sorumlu. Ben makas yapıyorsam, teker yapıyorsam ve sen beni izleyip kaza yaparsan beni suçlayamazsın. Bilinçli öngörü yeteneğin ve özgür seçimlerin seni canlılar aleminde eşsiz yapıyor ya işte. Kullan.

Forumda konu olan videolar ve sürüşlerin paylaşımı konusuna gelince. Bunlara yasak koymak falanca sitelerin zararlı diye erişime kapatılmasından farkı yok bence. Bunun yerine kuralların kendiliğinden oluşması sağlanabilir ki bizim forumda bu çok geçerlidir. Yani sen abuk bir şey paylaşırsın kimse yorum yapmaz beğenmez vs.ve benzer paylaşımlar azalır sonunda kimse paylaşmaz bu tip şeyleri. Çünkü paylaşan beğenilmesini ister.

Eleştiriye gelince bu teker videosu ve sonra konu benim paylaştığım videoya kadar gitti zaten, sert ve aykırı oldu. Ben deliemini tanımam ama aramızda iyi tanıyanlar var artı bu adam öyle yada böyle foruma ve gruba üye birisi. Ve benzer video ile ilgili ben ve bir iki kişiye daha dolaylı yoldan maganda denmiş oldu. Niye bu kadar sert çıkıldı ben anlamadım doğrusu. Benzer ekstrem videolar internette bolca dolanıyor hepsinin altına magandalık diye yorum yapıyormuyuz.

Ayrıca Maganda TDK'da "Görgüsüz, kaba, anlayışsız, terbiyesiz ve uyumsuz kimse" diye geçiyor. Beni hiç böyle tanıdınızmı? :]
Tamam yaşıma göre deli dolu taraflarım vardır motor üzerinde ama bana görgüsüz, kaba, anlayışsız, terbiyesiz ve uyumsuz diyemezsiniz.
Hele tanımadığınız birine teker yaptı diye hiç diyemezsiniz. O zaman kelimelerde burada hatalı kullanılıyor bence.

Neyse, teker yapmakta hızlı motor kullanmakta, makas yapmakta ve daha işin ne ekstrem boyutu varsa hepsi yetenek işi tecrübe işi bence
ben takdir ederim kardeşim. Bunun yanında hiç bir gaza gelmeyip güvenli uzun yıllar süren birisini daha çok takdir ederim. :]:alkış:

Tekrar altını çizelim motosiklet sürmek tehlikelidir, riskleri fazladır, gaza getirir, hayvani dürtüleri uyandırır :P, çünkü güç istenci insanın özünde vardır.

Yani yiyiyorsa :]:çiçek:


Not: Emin kardeşim 600RR üzerinde yaptığın değişiklikleri duydum benim CBF1000 teker yaparmı. Seninle bir araya gelelim hemen :]
Ara
Cevapla
#42

Vayy yumuşama mesajları ha..
Ara
Cevapla
#43

(06-25-2013, 03:40 PM)MuratS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Vayy yumuşama mesajları ha..
Sana hiç dayanamıyorum :çiçek:
Ara
Cevapla
#44

(06-25-2013, 05:48 PM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(06-25-2013, 03:40 PM)MuratS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Vayy yumuşama mesajları ha..
Sana hiç dayanamıyorum :çiçek:

Saygılar abim :çiçek:
Ara
Cevapla
#45

muhabbete bak :]bir gün herkez motorcu olacak magandalık içimizde her zaman var çünkü bizler farklıyız biz zamanın kovboylarıyız :kızgın:
Ara
Cevapla
#46

(06-24-2013, 10:51 AM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(06-24-2013, 10:42 AM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(06-24-2013, 10:38 AM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Onur sukunu al evine git oyuncaklarının arasına koy evde oynarsın : )

virajda dışardan etrafında dolaşırken de bole konuşabilicekmisin bakalım

Rüyada gördüklerinle gerçek hayattakiler farklıdır Onur : )
Tamam gerçek hayatta ben sana bunları yappıyorum diye sende hırpalama kendini. O kadar çok istiyosan söyle virajda yavaşlıyım geç yanımdan : )

Çok kışkırtıcı hareketler bunlar :]

:tr::tr::tr:
Ara
Cevapla
#47

İtiraf ediyorum !

Cihan Abi ;

Arkadaslari ben orgutledim ! Herkese mesaj attim " bu Deliyi dislayin " diye ... Kulupte yeterince ariza var : )) bu adam tanidigin bildigin gibi degil .. Butun dengeleri alt ust eder : )) sana mesaj atmayi unutmusum ... Ama yinede tanismakta israr ediyorsan ; sana bir kilometre yakinda, devlet tarafindan karantina altina alinmis ozel bir bolgede yasiyor.... Bilimadamlari felan uzerinde arastirma yapiyor ... Arasirada sabah erken saatlerde disari saliyolar , O da boyle seyler yapiyor iste ... : ))) ben sizi tanistirayim, ama siz ayri takilin : )))

husqvarna_logo_2.jpg
Ara
Cevapla


Benzer Konular...
Konu: / Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
Son Mesaj Yazar: yasin_ç
04-29-2015, 10:14 AM
Son Mesaj Yazar: 1kan
02-05-2014, 09:49 AM
Son Mesaj Yazar: onur
05-25-2012, 06:09 AM
Son Mesaj Yazar: onur
04-14-2012, 06:32 AM
Son Mesaj Yazar: cros
08-10-2011, 08:54 PM
Son Mesaj Yazar: doctor
12-28-2010, 06:00 PM

Hızlı Menü:


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi