Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Bitmeyen kartuş
#11

(06-21-2013, 06:05 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(06-21-2013, 02:54 PM)snakepit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(06-21-2013, 02:02 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(06-21-2013, 01:42 PM)snakepit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  ilk bakışta çok cazip görünüyor fakat kullanıcı şikayetleri oldukça fazla. anladığım kadarıyla ilk kullanımlar sorunsuz fakat sonrası için bakım gerektiriyor eli yatkın olmayanlar için keyif kaçırıcı olabilir.

ne gibi sorunlar oluyormuş ?

annem ilk set kartuşları bitirdi şu ana kadar (daha yeni sayılır) yaşadığımız bir sorun yok..

burada kullanıcıların bazıları çok memnun bazıları hiç değil

http://urlji.com/iapmu3

burada sorunlar ve çözümleri

http://urlji.com/823xkk


Sizin karşılaştığınız sorunlar nelerdir ?

burdan sonra muhabbetin gidişatı belli "kullanmadığın bir cihaz hakkında ne konuşuyorsun" eyvallah. fakat yazdıklarım cihazın zaman kaybı yada gereksiz olduğu gibi algılandı herhalde oysa söylemek istediğim bu değildi. donanımhaber sürekli takip ettiğim bir site kullanıcı yorumları olumlu yada olumsuz fikir sahibi olmamda etkili oluyor misal senin sorunsuz kullandığın cihazın için yazdıkların gibi. fişe tak çalışsın mantığında bir kullanıcı için can sıkıcı olabileceğinden bahsettim. yoksa cihaz belli bir adet baskıdan sonra kendi fiyatını amorti ediyor çöp olsa ne olur.
Ara
Cevapla
#12

Ben ve cihan abi cihaz hakkında yorum yaparken kendi kullandığımız süre zarfında edindiğimiz kanaatleri paylaştık, sizinde bu doğrultuda fikriniz var mı diye öğrenmek istedim sadece, yoksa elbette google yazdığımızda 15sn de ulaşabileceğimiz binlerce yorum yapılıyor.

benim bu sorumdan niye rahatsız oldunuz anlamadım.

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)
Cevapla
#13

konuşuyoruz rahatsızlık demeyelim. ilk yazıda anladığım kadarıyla demiştim. burada yazmamın sebebi ihtiyacım olan bir cihaz olması ve bitmeyen kelimesinin cazibesi açıkçası. kullanmadığım bir ürünle ilgili kesin yorumlar yapmam ilk yazıdaki "olabilir" ler falan bu yüzden. sanırım ağva ya gideceksin bugün. keyifli yolculuklar diliyorum.
Ara
Cevapla


Benzer Konular...
Konu: / Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj

Hızlı Menü:


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi