Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Haber Atam Seni Özlüyoruz...
#11

(04-27-2013, 09:21 PM)Batuhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(04-27-2013, 08:15 PM)Buraq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Atimi getirin, gurzumu getiriiiin...llaaaagn..geziye isim listesine yazdiginiz gibi ilk siraya benim adimi yazin. Bu sefer burak suvar +1 degil "Mehmetçik" olarak yazin beni!

Cihan abim, bu 1000 lik makina iyi gaz veriyormuş, kaç beygir var bunda ? :P

ya allah bismllahhhh heeeyyyyyttt

Ara
Cevapla
#12

Şu an yapılmak istenen zaten bu. İç karışıklık. Tıpkı Irak'ta, Suriye'de ve diğer ülkelerde yaptıkları gibi. Sonra da içeri girip siz birbirinizle anlaşamıyorsunuz, biz sizi ayırmaya geldik, adalet getirmeye geldik derler adama. Büyük Ortadoğu Projesi işliyor.
Savaş bu ülkenin sonu olur, istedikleri de bu.
İhtiyacımız olan, basiretli ve delikanlı devlet adamları ( delikanlı derken kasımpaşalı değil)
Paşam kıçını yırtıyor, "bana 5000 asker verin pkk' nın kökünü kazıyayım" diye. Dikkate alıp dinlemiyorlar bile.
Geçen gün manda bir tarih profesörü dedi ki; "aslında çanakkale de savaş olmadı, Yunanlılar hiç ege ye girmedi, ben bunu Yunan kaynaklarına dayanarak söylüyorum, onlarda ege savaşları diye bir şey yok" dedi. Saçımı başımı yolacaktım.

Azerbeycan dahil bir çok kardeş ülkeyle aramızı açtık. Suriye ile yakınlaşıp bölünmemesi için destek olabilecekken muhalif ismi altında ülkeyi bölen teröristlere el altından silah yardımı yapıp, teröristlere 50.000 kişilik Hatay da kamp açtık birde besliyoruz.

Tarih boyunca pek anlaşamasak ta, aynı coğrafya yı paylaştığımız İran'ı karşımıza alıp kabadayılık yaptık. İran ve Suriye politikamız yüzünden Rusya ve Çin ile zıt düştük.

Danimarka ve Fransa her fırsatta İslam üzerinden bizi vurup rencide eder oldu. Amerika dersen ülkesine girerken donumuzu bile arıyor, elinde bezbol sopasıyla emirler yağdırıyor.

Avrupa ve Amerika ve İsrail'e yalakalanmak için kıçlarını kurtaracak Kürecik Radar Sistemini ülkemizin ortasına kurduk.

Bunları yaptığımız halde 1 LT benzine neredeyse 5 TL ödüyoruz.

Avuç kadar zavallı Gazze'ye arka çıkma girişimimiz götümüzde patladı. Elin İsrail' uluslara arası sularda Türk bayraklı gemiye çıkıp Türk vatandaşlarını öldürdü. Nota verdik.

İşgal altında ki ülkede BM gücü altında ki askerlerimiz rehin alındı ve başına çuval geçirilerek medyada servis edilip Türk halkının gururuyla oynandı. Sonra aynısını ülkemizde ki Amerikan askerlerine yapan üniversite öğrencilerine, hürriyetten yoksun bırakma suçundan 4 yıl hapis cezası verildi.

Adına HilalKaplan denen kendini bilmez kansızın biri çıkıp terörist başı için Atatürk'ten daha iyi bir lider dedi.

Bu kansızları biz getirdik buraya, bunlara bunu deme cesaretini bizim desteklediğimiz Cumhuriyet veriyor.

Adalet sisteminin hiç bir zaman çalışmadığı bu ülkede önce devlet başkanını asıp, yıllar sonra asanları cezalandırdık. Şimdi de darbe yapmayı düşündü diye binlerce kahraman subayımızın başını ezdik, eziyoruz.

Şimdi Kandil diye bir merkez yaratıldı birde. Oraya direktifler geliyor gidiyor. Pkk lı teröristler gazetecileri çağırıyor, dolarına kadar arayıp pkk bayrağı ve katil öcalan posteri altında yemek yedirip demeç veriyorlar.

Bir tane gazeteci çıkıp ta " bunlar kim oluyor, ben bu bayrağın altında bu dmeçi dinlemem" demiyor, diyemiyor. Kansız gazeteciler haber peşinde.

Bu yazı ve örnekleri sabaha kadar yazabilirim. Yazdıkça üslübum bozulmasın diye bırakıyorum.

:tr:
ly2x6.gif
Ara
Cevapla
#13

Bu mesele biz tam bagimsiz olmadikca bitmez. Bu biter digeri baslar. Bu serefsizler bu topraklari alabilmek icin elinden geleni yaparlar ama yaptirmicaz Allah'in izniyle. Bu da halledecez
Ara
Cevapla


Hızlı Menü:


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi