Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kappa Ön siperlik ve Depo üstü çanta
#11

(03-13-2013, 07:42 AM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Bende depo üstü çanta var. Ahtopot gibi yapışıyor ve milim oynamıyor yerinden. Hatta bazen üstüne gövdemi koyup gidiyorum güzel oluyor. Bunların arkalarında sırt çantası olarak kullanman için uygun olanları da var onlar daha kullanışlı. Durduğun yerde sırt çantası olarakta kullanabiliyosun.

Güle güle kullan

Sağol Erdem . Sırt çantası olarak kullanılanları açıkcası daha sonra farkettim . Gerçi benim aldığım çok büyük bir çanta değil . Şimdilik işimi görücek gibi gözüküyor.
Ara
Cevapla
#12

Geçen sene bu tarz bir kappa depo üstü çanta kullanmıştım ve 1300km yakın yol yapmıştım çanta görevini layıkıyla yaptı fakat çantanın körüklerini açıp doldurduğunda çanta deponun üstünde gökdelen gibi oluyor ve seyahat sırasında tepesi bir sağa bir sola devrilmeye başlıyor ve bir süre sonra cansıkıcı bir hal alıyor yinede o kadar yüklememe rağmen depoya tutunmasında hiç br problem yaşamadım adam tuttummu bırakmayan cinstendi.
Cevapla
#13

bu çantada o sıkıntı yok barış çanta küçük olduğu için ve iskeleti sağlam olduğu için yığılma yapmıyor ve hakkaten iyi tutunuyor. Şöyle bir sıkıntı var depoya takıp çıkarırken sürttürmeden takıp çıkarmanı tavsiye ederim. Yoksa taktığın yerde kılcal çizikler oluşuyor. Ayrıca çantanın yapışan yerlerinin temiz olmasına dikkat etmeni tavsiye ederim.
Ara
Cevapla
#14

Paylaşımlar için teşekkürler . Bugün Bende çanta ile sürüş yapdım bir sıkıntı ile karşılaşmadım
Ara
Cevapla


Benzer Konular...
Konu: / Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj

Hızlı Menü:


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi