Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Motobike Expo 2013'ü Protesto Edip Kınayalım
#1

MotobikeX_zpse4746401.jpg

SEVGİLİ MOTOSİKLET SEVERLER!

28 ŞUBAT- 3 MART 2013 TARİHİNDE İSTANBUL FUAR MERKEZİNDE DÜZENLENECEK OLAN MOTOSİKLET VE BİSİKLET AKSESUARLARI FUARINDA MOTOSİKLET KULÜP VE DERNEKLERİNE TAHSİS EDİLEN YERİN MESCİT VE TUVALETLERİN OLDUĞU KORİDOR OLDUĞUNU ÖĞRENMİŞ BULUNMAKTAYIZ.
MOTOSİKLET FUARLARININ DÜZENLENMESİNDE ANA HEDEF KİTLE MOTOSİKLETÇİLER VE BİSİKLETÇİLER OLDUĞUNDAN, FUARIN EN GÜZEL YERLERİNİ ONLARA TAHSİS ETMELERİ GEREKİRKEN TUVALETLERİN OLDUĞU KORİDORA LAYIK GÖRÜLMESİNİ DEĞERLENDİRİLMESİ GEREKİR.

FUARA KATILIMCI OLARAK MÜRACAAT EDEN BİR ARKADAŞIMIZA VERİLEN YANIT İSE HAYLİ İLGİNÇ,

“FUAR YÖNETİMİ BİZLERE VERİLECEK STANDLARIN NAMAZ YERİNİN YOLU ÜZERİNDE OLMASI SEBEBİ İLE NAMAZ SÜRESİNCE STANDLARIMIZIN ÖNÜNE PERDE ÇEKECEKLERİNİ SÖYLEDİLER”

BU YANITI ŞÖYLE AÇIKLIYALIM: BU ÜLKE ETNİK KÖKEN VE DİN KONUSUNDA BİR MOZAİK ŞEKLİNDEDİR, BU GÜNE KADAR HEP BİRLİKTE SORUNSUZ YAŞADIK. FUAR YÖNETİMİ, YAPILAN FUARIN VAROLUŞ NEDENİ OLAN MOTORCULARI HANGİ KALIBA SOKTULAR ACABA ? BİZLER MOTORCU OLARAK KİME VE NE ZAMAN SAYGISIZLIK YAPTIK ? BU GÜN ÇEŞİTLİ DİNLERE MENSUP KİŞİLER AYNI ÇATI ALTINDA İBADET EDEBİLDİKLERİ HALDE FUAR YÖNETİMİNİN MOTORCULARA YÖNELİK BU HAREKETİNİDE ANLAMIŞ DEĞİLİZ.

BU ÜLKEDE YAPILAN YANLIŞLIKLARA TEPKİMİZİ GÖSTERMEDİĞİMİZ SÜRECE AŞAĞILANMAYA DEVAM EDİLECEKTİR. BİZLER MOTOSİKLET CAMİASI OLARAK GÜÇLÜ OLDUĞUMUZU HERKESE GÖSTERMEMİZ VE BAZI HADDİNİ BİLMEZLERE HADDİNİ BİLDİRMEMİZ GEREKİR.

SEVGİLİ ARKADAŞLAR! SİZLERİ BU YIL YAPILACAK OLAN MOTOSİKLET FUARINA BİREY OLARAK ZİYARET ETMEMEK, GURUP, KULÜP VEYA DERNEK OLARAK DA (FUAR YÖNETİMİ GERİ ADIM ATSA DAHİ) KATILIMCI OLARAK YER ALMAMAYA DAVET EDİYORUZ.

MOTORCUYA SAYGI, MOTORCUYA SEVGİ İSTİYORUZ…
SEVGİLİ MOTOSİKLET SEVERLER! 28 ŞUBAT- 3 MART 2013 TARİHİNDE İSTANBUL FUAR MERKEZİNDE DÜZENLENECEK OLAN MOTOSİKLET VE BİSİKLET AKSESUARLARI FUARINDA MOTOSİKLET KULÜP VE DERNEKLERİNE TASSİS EDİLEN YERİN MESCİT VE TUVALETLERİN OLDUĞU KORİDOR OLDUĞUNU ÖĞRENMİŞ BULUNMAKTAYIZ. MOTOSİKLET FUARLARININ DÜZENLENMESİNDE ANA HEDEF KİTLE MOTOSİKLETÇİLER VE BİSİKLETÇİLER OLDUĞUNDAN, FUARIN EN GÜZEL YERLERİNİ ONLARA TAHSİS ETMELERİ GEREKİRKEN TUVALETLERİN OLDUĞU KORİDORA LAYIK GÖRÜLMESİNİ DEĞERLENDİRİLMESİ GEREKİR. FUARA KATILIMCI OLARAK MÜRACAAT EDEN BİR ARKADAŞIMIZA VERİLEN YANIT İSE HAYLİ İLGİNÇ, “FUAR YÖNETİMİ BİZLERE VERİLECEK STANDLARIN NAMAZ YERİNİN YOLU ÜZERİNDE OLMASI SEBEBİ İLE NAMAZ SÜRESİNCE STANDLARIMIZIN ÖNÜNE PERDE ÇEKECEKLERİNİ SÖYLEDİLER” BU YANITI ŞÖYLE AÇIKLIYALIM: BU ÜLKE ETNİK KÖKEN VE DİN KONUSUNDA BİR MOZAİK ŞEKLİNDEDİR, BU GÜNE KADAR HEP BİRLİKTE SORUNSUZ YAŞADIK. FUAR YÖNETİMİ, YAPILAN FUARIN VAROLUŞ NEDENİ OLAN MOTORCULARI HANGİ KALIBA SOKTULAR ACABA ? BİZLER MOTORCU OLARAK KİME VE NE ZAMAN SAYGISIZLIK YAPTIK ? BU GÜN ÇEŞİTLİ DİNLERE MENSUP KİŞİLER AYNI ÇATI ALTINDA İBADET EDEBİLDİKLERİ HALDE FUAR YÖNETİMİNİN MOTORCULARA YÖNELİK BU HAREKETİNİDE ANLAMIŞ DEĞİLİZ. BU ÜLKEDE YAPILAN YANLIŞLIKLARA TEPKİMİZİ GÖSTERMEDİĞİMİZ SÜRECE AŞAĞILANMAYA DEVAM EDİLECEKTİR. BİZLER MOTOSİKLET CAMİASI OLARAK GÜÇLÜ OLDUĞUMUZU HERKESE GÖSTERMEMİZ VE BAZI HADDİNİ BİLMEZLERE HADDİNİ BİLDİRMEMİZ GEREKİR. SEVGİLİ ARKADAŞLAR! SİZLERİ BU YIL YAPILACAK OLAN MOTOSİKLET FUARINA BİREY OLARAK ZİYARET ETMEMEK, GURUP, KULÜP VEYA DERNEK OLARAK DA (FUAR YÖNETİMİ GERİ ADIM ATSA DAHİ) KATILIMCI OLARAK YER ALMAMAYA DAVET EDİYORUZ. MOTORCUYA SAYGI, MOTORCUYA SEVGİ İSTİYORUZ…

Protesto ve kınamalarınızı aşağıdaki adreslere gönderebilirsiniz

info@motobikeexpo.com
info@sodex.com.tr
0212 290 33 31 (Faks)[/i]

Engin YALÇINALP - 0 Rh (+)
Göztepe-İSTANBUL
www.facebook.com/sipsivri
Cevapla
#2

Engin abi konuyla ilgili pek bir bilgim yok, doğru ise ; gitmeyerek değil aksine giderek orada protesto etmeyi öneriyorum.
Ara
Cevapla
#3

Bende gün içerisinde dünya yapımı aradım konu hakkında bilgi almak istediğim organizatör yoktu çıkmıştı, yarın tekrar arıyacam.

* konu açılmışkende şunu ekliyeyim yıllardır fuara gidiyorum hiç bir motosiklet külübü orada stand açıpta işe yarar birşey yaptığını görmedim, sadece lagaluga.

Tahsis edilen stand'a yerleştiriyor flamasını koyuyor çay makinasını , çerezini ohh oldu bitti ne güzel.

Katılan motosiklet kulupleri oraya lagaluga yapmaya değilde gelen motosiklet sevdalılarını bilgilendirmeye yarasa bu tip bir muhabbetin içine girerdim ama gerek yok.
Mescit mi yapacaklar yapsınlar benim için farkeden birşey yok! sonuçta oraya yeni modelleri görmeye gidiyorum.
Ara
Cevapla
#4

Evet durumu suistimal eden 3-5 kulüp olabilir ancak yaklaşık 20 kulüp katılıyor ve bunların büyük çoğunluğu özveriyle motosiklet sevgisini aşılamak için , tanıtım için orada oluyor.. Ve bu fuar bu kulüp üyeleri için kuruluyor..

Eğer yaklaşım gerçekten motosiklet kulüplerini uzaklaştırmak ise bu çok çirkin bir durum..

Engin abi sen arayıp görüşebildin mi fuar organizatörleriyle ?

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)
Cevapla
#5

Ana sayfasında destekleyen klüplerin amblemleri olan bir organizasyon , nasıl bu kararı alıp bir kenara atmış tartışılır.Sanırım oldukça yüksek motosiklet firması katılımcı olacak ; yer kalmamış (sanmam)
Emomenin dediği konuya kısmen katılıyorum tüm klüpler için bu genelleme yapılamaz.Tanıtımını hakkı ile yapan klüpler var
Ara
Cevapla
#6

Bu motosiklet fuarı işi, diğer fuarlardan çok farklı olarak tüm dünyada kulüplerin desteği ile olur.
Çünkü, hemem heme her motosiklet kullanıcısı bir kulübe üyedir.

Kulübünün flamasının fuar alanında asılması ve bir yerinin olması her kulüp üyesini heyecanlandırır.
Fuara ziyaretçi olarak katılan her motor sevdalısı, sonunda muhakkak kulübünün temsil edildiği standa gider.
Klüp stantlarında birşey satılamadığı için, genellikle de lagaluga yapılır.
Aslında asıl amaç da budur. Lagaluga yapmak.

Maalesef, fuar organizatörü bindiği dalı kestiğinin farkında değildir.
Kulüpleri de ucunda tırtıklayıp, para kopartmanın peşindedir.
Daha önceleri dolduramadığı alanları ücretsiz olarak kulüplere veren organizatör,
demek ki bu sene geçmiş seneye göre daha çok alan sattı ve kulüpleri koridora attı.

Gerçek bir birliktelik ve protesto organizasyonunun sağlanması durumunda emin olun kulüplere
üst kat ana salonda bile yer verirler.
Ziyaretçi olmazsa fuar da olmaz.

Engin'e katılıyorum. Protesto etmeliyiz. Sessiz kalmak, kabullenmek anlamına geliyor.
Ara
Cevapla
#7

Az önce fuar yetkilileri ile görüştüm.

Daha önce kulüplere verilen alanların satıldığını doğruladı bu sebepten oldukça geniş olan koridora kulüpleri yerleştirmeyi düşündüklerini dile getirdi ,

Tuvalet önüne veya herhangi olumsuz bir alana yerleşim olmayacağını,

Mescid'inde koridor kısmında olduğundan sadece cuma namazı vaktinde yarım saat kulüplerden izin istediklerini söyledi.

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)
Cevapla
#8

(01-17-2013, 09:47 AM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Daha önce kulüplere verilen alanların satıldığını doğruladı .........................

Aha işte. Dediğim gibi. Alanları satmışlar.
Ara
Cevapla
#9

Mehmet abi organizasyonun adı 2013 motosiklet fuarı yani organizatör firma yapması gerekeni yapmış standları firmalara satmış.

Yıllar önce fuar çok sönüktü ve şikayetlerimiz vardı. firmalar krizden dolayı stand kuracak para ve getirecek malzeme bulamıyordu. Şimdi ise firmalara veriliyor diye şikayet ediyoruz.

Yani demek istediğim motosiklet kuluplerinin standları olsun olmasın sonuçta oraya yeni model yeni malzeme görmeye alışveriş yapmaya gidiyoruz.

* Başlık ilk açıldığında zaten tuvalet koridorlarına kulup standlarının kurulamıyacağını biliyordum, hatta güldüm : )
Fuara daha önce gittiyseniz tuvaletlerin nerede olduğunu ve o koridorun ne kadar sıkışık oldugunu biliyorsunuzdur, öyle birşey yapmak çok saçmalık olur.

Velhasıl ilk yazıda belliki birileri bu organizasyondan rahatsız olmuş yok protesto edelim yok gitmeyelim diyor. öyle anlıyorum.
Ara
Cevapla
#10

Medem öyle bizde topluca gidip Cuma namazına duralım ve sonra terk edelim mekanı.
Ara
Cevapla


Benzer Konular...
Konu: / Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
Son Mesaj Yazar: SEYFO
11-29-2013, 07:43 AM
Son Mesaj Yazar: VeYSeL
07-17-2013, 12:22 PM
Son Mesaj Yazar: MaRaNtZz
05-24-2013, 06:14 AM
Son Mesaj Yazar: emomen
03-09-2013, 10:53 PM
Son Mesaj Yazar: canerD
02-04-2012, 10:25 PM

Hızlı Menü:


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi