Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Red Bull Sea To Sky 2012
#1

Kemer’de ilki 2010 yılından yapılan ve bu yıl 19-20-21 Ekim 2012 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Dünya Motosiklet yarış otoriteleri tarafından dünyanın en zorlu yarışları arasında gösterilmeye başlanan III. Red Bull Sea to Sky KemerR/ TÜRKİYE organizasyonu için geri sayım ve hazırlıklar başladı. Kemer’in başarılı kulüplerinden Kemer Enduro Motosiklet Kulübü tarafından hayata geçirilip, Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından desteklenen ve iki yıl gibi kısa sürede dünyada tanınan ekstrem spor organizasyonları arasında kendine yer bulan bu sıra dışı yarış organizasyonu ilçenin ve aynı zamanda ülkemizin tanıtımına büyük katkı sağlamaktadır. Organizasyonu bu kadar ilginç kılan ise adından anlaşılacağı gibi motosiklet sürücülerinin denizden başlayıp Tahtalı Dağı’nın zirvesine yani gökyüzüne kadar süren doğa ile mücadelelerini konu alan bir yarış formatında olmasıdır. Sea To Sky yarış organizasyonuna bu yıl yerli ve yabancı olmak üzere 150 yarışçının katılması beklenirken, ekstrem enduro dalında dünyanın en iyi sporcuları arasında gösterilen İngiliz yarışçılar Graham Jarwis, Jonny Walker ve Alman yarışçı Andreas Lettenbichler kayıt yaptıranların başında gelmektedir.

Red Bull Sea to Sky 2012’ye kaydolan sürücülerin ülkelerinin alfabetik sıralı listesi şöyle: ABD, Almanya, Avustralya, Avusturya, Danimarka, Dominik Cumhuriyeti, Estonya , Guatemala, Güney Afrika, Hollanda, İngiltere, İspanya, İsveç, İtalya, Romanya, Rus Federasyonu, Türkiye, Yunanistan.
19 Ekim tarihinde kayıt ve antrenmanlar ile başlayacak organizasyon, 20 Ekim Cumartesi günü Kındıl çeşme plajında tüm sporcular aynı anda start alarak sahil yarışında birbirlerine karşı kıyasıya mücadele verecekler. Yine aynı gün Kemer çevresinde bulunan dağlarda bulunan zorlu patikalarda orman yarışına katılacak sporcular Pazar gün yapılacak olan büyük yarışın sıralamasında kendilerine önlerde yer bulma mücadelesi verecekler. 21 Ekim Pazar gününe gelindiğinde sporcular Çamyuva sahilinde deniz seviyesinden start alarak zorlu patikalardan geçerek Tahtalı dağının 2.365 mt. zirvesinde kurulu finiş çizgisine ulaşmaya çalışacaklar.





http://www.tmf.org.tr/haber_detay.asp?haberID=585
Ara
Cevapla
#2

Helal olsun valla kemer motorcularına

Yapmayıp pişman olanlardansa yapıp pişman olanlardanım galiba..
Ara
Cevapla
#3

Bilgilendirme için çok sağol abi.. :çiçek:

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)
Cevapla
#4

Bilgilendirme için çok sağol abi.. :çiçek::]
Ara
Cevapla
#5

Dilerim medya da gereken ilgiyi gösterir.
Uzun parkurlu yarışlarda her zorlu dönüş, her zorlu tırmanış ayrı bir heyecan noktasıdır.
Seyirci olarak katılımda, en fazla 2 adet heyecan noktası izlenilebilir.
Bu nedenle, farklı bölgelerdeki kameralar ve yukarıdan çekimler izlemeyi daha bir keyifli hale getirecektir.
Ara
Cevapla
#6

Paylaşım ve bilgi için teşekkürler..İnşallah gerekli ilgiyi medya gösterir.ChCh
Ara
Cevapla


Benzer Konular...
Konu: / Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
Son Mesaj Yazar: onur
02-22-2012, 03:56 PM
Son Mesaj Yazar: MuratS
01-31-2012, 09:52 AM
Son Mesaj Yazar: MaRaNtZz
09-29-2011, 11:22 AM

Hızlı Menü:


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi