Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Motosiklet lastikleri karşılaştırma
#11

bende tkc80 kullanıyorum cihan abinin dediği gibi ses ve titreşimi göz ardı edersek enduro motorun karakterini yansıtan bir lastik cihan abi ellerine sağlık faydalı bir paylaşım.
Cevapla
#12

(02-29-2012, 09:35 AM)Baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  bende tkc80 kullanıyorum cihan abinin ses ve titreşimi göz ardı edersek enduro motorun karakterini yansıtan bir lastik cihan abi ellerine sağlık faydalı bir paylaşım.

Barış ben motoru yeni aldım ve hemen tkc80 leri taktım yani motorun normal lastiklerle sesi huyu nasıl bilmediğimden kıyaslama yapamadım önce. Ve özellikle ön tekerden bir vınlama arkada da tabi bir vibrasyon hissettim. Ulan ne bu ne derken iki tekerinde rulmanlarını değiştim. Belki ondandır diye. Hiç bişi değişmedi tabi. sonra fren diskleri balata zincir falan o lastikler sayesinde motor yenilendi ama hiç bişi değişmedi taki çıkarana kadar. :]
Ara
Cevapla
#13

cihan abi benimde tkc80 tecrübem şöyle oldu arazihe toprakta hafif çamurda vıcık çamurda su geçişlerinde motorun başı kıçı ayrı gidiyordu çimli bir tepeye çıkarken motor olduğu yerde patinaj çekip duruyordu aldığım benzinin yarısını bu gibi olumsuz yerlerde harcıyordum tkc80 taktıktan sonra bu gibi durumların hiç biri motoru durdurmadı ve benim olduğum yerde yaktığım benzini şuan gezerek harcıyorum.Viraj konusundada diğer kullandığım lastik maka ve modelleriyle hiçbir fark hissetmedim benim için biçilmiş kaftan.

lastik konusu sanırım taleple alakalı!
Cevapla
#14

(02-29-2012, 10:10 AM)Baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  cihan abi benimde tkc80 tecrübem şöyle oldu arazihe toprakta hafif çamurda vıcık çamurda su geçişlerinde motorun başı kıçı ayrı gidiyordu çimli bir tepeye çıkarken motor olduğu yerde patinaj çekip duruyordu aldığım benzinin yarısını bu gibi olumsuz yerlerde harcıyordum tkc80 taktıktan sonra bu gibi durumların hiç biri motoru durdurmadı ve benim olduğum yerde yaktığım benzini şuan gezerek harcıyorum.Virak konusundada diğer kullandığım lastik maka ve modelleriyle hiçbir fark hissetmedim benim için biçilmiş kaftan.

lastik konusu sanırım taleple alakalı!

Barış sen arazi seviyorsun ve kabiliyetlisinde. Benim gibi %90 asvaltta kullanan biri için zaten hataydı o lastikler. :bilmem:
Ara
Cevapla
#15

sağolasın cihan abi iltifatların beni şımartıyor:çiçek::çiçek::çiçek:

Cevapla


Benzer Konular...
Konu: / Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
Son Mesaj Yazar: iliklik
04-20-2015, 11:42 AM

Hızlı Menü:


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi