Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Fransız Mallarına Boykot
#11

FIRANSA nın utanç yılı 1945

http://youtu.be/oF3foYAWYl4

bazı şerefsiz ülkeler için azımı bile yormam..


Barkod ilk 4 hanesi 30 ile 37 arasinda bir rakamla baslayan urunler direk Fransa'dan ithal edilmis demektir

bu bilgi içinde ayrıca teşekkür esderim..

gidemediğin yer senin değildir

bol çamurlarrrr
Ara
Cevapla
#12

Başbakan'dan açıklama

Şu andan itibaren ikili düzeyde gerçekleştirilmesi ön görülen siyasi, askeri, ekonomik mahiyetteki karşılıklı ziyaretlerle, seminer, eğitim, kurs, personel değişimi gibi faaliyetleri iptal ediyoruz. Avrupa Birliği çerçevesindeki eşleştirme projelerinde Fransa ile artık işbirliğine gitmeyeceğiz. Fransa ile her türlü siyasi istişareyi durduruyoruz. İkili askeri faaliyetler ve ortak tatbikatları şu andan itibaren iptal ediyoruz. Bütün üst uçuş ve iniş kalkış izinlerini iptal ediyor, her uçuş için ayrı izin uygulamasına geçiyoruz. Askeri gemilerin liman ziyaretleri için izin başvurularını bugünden itibaren reddediyoruz. 2012 yılı Ocak ayında iki ülke Ekonomi Bakanlarının eş başkanlığında yapılması tasarlanan Türkiye-Fransa Ekonomik ve Ticari Ortaklık Komitesi toplantısına katılmıyor bu toplantıyı gerçekleştirmiyoruz.

Bu ilk etaptır. Altını çizerek ifade ediyorum bu ilk etaptır. İlk aşamadır. Yasanın Fransa'daki seyrine göre yeni tedbirler de gündeme gelecek ve tarafımızdan hiçbir tereddüte mahal bırakmaksızın kararlılıkla uygulanacaktır.
Ara
Cevapla
#13

Türkiyenin tepkisi güzel , bundan sonraki yaptırımların artmasını da temenni ederim.
Ara
Cevapla
#14

Bizim yaptırımlarımız başlangıçta baya ekili olacaktır .
Fransanın kendi kafasına göre takılmasından ibaret kalacak bişi bu bence.Fransanın seçim öncesi bir gündeme ihtiyacı vardı sarkozininde bir seçim propagandasına hiç endişelenmeye gerek yok bizim arkamızda koskocaman A.B.D var zannediyorum orta doğuyu ele geçirmedende arkamızda çekilmeyecek (acı ama gerçek)

1992 hocalı belgeselni dün izledim çok kötü oldum libyaya insan hakları diyip bomba yağdıran NATO 1992 de azerbaycanda nerdeydi ilk aklıma gelen bu oldu.
Cevapla
#15

SON DAKİKA... Sarkozy'ye kapak olsun.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan,"Müslüman Toplumlarda Değişim ve Kadının Rolü" konulu konferansa katıldı.
Konuşmasında;
"Cezayir'de 1945 yılından itibaren, tahminen nüfusun yüzde 15'i Fransızların katliamına uğramıştır. Bu bir soykırımdır. Cezayirliler fırınlarda toplu yakılarak acımasızca şehit edildi. Fransa Cumhurbaşkanı sayın Sarkozy bu soykırımı bilmiyorsa gitsin babası Paul Sarkozy'ye sorsun. Babası Paul Sarkozy 1940'larda Cezayir'de Fransız lejyonunda askerlik yaptı eminim ki oğluna Cezayir'deki Fransız katliamı hakkkın söyleyecek çok sözü vardır.

1492 yılından itibaren binlerce Musevi aile engizisyondan kaçarken onlara Osmanlı Devleti yani bizim dedeleimiz kucak açtı. Binlerce Musevi yüzyıllar boyunca da Osmanlı Devleti'nin tebası olarak sorunsuz şekilde yaşadı. İspanya'dan kaçıp Osmanlı'ya sığınan Museviler bugün Yunanistan'da bulunan Selanik şehrine yerleştirildiler.

İşet Benedict Mallah , Osmanlı Devleti sahip çıktığı kucak açtığı Musevilerden biridir. Selanik Osmanlı hakimiyetinden ayrıldıktan sonra 1904 yılında Fransaya göç etmek zorunda kalmıştır. Benedict Mallah, Fransa Cumhurbaşkanı sayın Sarkozy'nin de dedesidir.

:tr:
ly2x6.gif
Ara
Cevapla
#16

arkadaşlar benim bilgisayardaki bir problemden dolayı kopyala yapıştır yapamıyorum.

sizdn ricam su fransız markalarını buraya yapıştırırmısınız. baya uzun bir liste var
Ara
Cevapla
#17

Bu durum anlık bir tepki olrak kalmaz umarım.
Ara
Cevapla
#18

Ne yapılırsa yapılsın ben hala karaktersiz bir dış siyaset yapıldığını düşünüyorum. Yani bu konu ne kadar Fransa'nın iç siyasi hesaplarını ilgilendiriyorsa inanın şu anda hükümetin sözde yaptırım önlemleri de kendi iç siyasi hesapları ile ilgilidir. Oysa aklı başında gelişmiş güçlü ülkeler dediğimiz ülkeler önce ülke çıkarları derler. Neyse aşağıdaki köşe yazısını okuyunca gülümsemeden edemedim. :P

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/19510187.asp
Ara
Cevapla
#19

Tabi bu durumdan iç siyasette belli şekilde faydalanacaktır.

Bir söz var;
Dünyada politikacılar olmasa bütün milletler barış içinde yaşarlar.
Ara
Cevapla


Hızlı Menü:


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi